<data:blog.title/>

<data:blog.pageName/>-<data:blog.title/>






20 Nisan 2016 Çarşamba

Ölüm Korkular İzolasyon

İnsan ölümsüz olduğunu bilince kendine güveni artar.İçinizdeki ebedi gerçeklikle ilgili farkındalığınız artınca kendinize güveninizde artacaktır.Ebedi gerçekliğin farkında olmayan cahil insan kendine güvenemez.Çünkü kendinin kim olduğunu bilmez.Bilincinin ebedi kozmik bilinçten kaynaklandığını bilen insan sarsılmaz bir özgüvene sahip olur.

Genelde insan korkularını incelemekten çekinir.Korkmak alışkanlık haline gelir ve yaşamın bir parçası olur, bu yüzden birey korkularını hiçbir zaman incelemez.Korkular incelenmeyince artmaya başlar.Korkularınız incelemek için cesaretli olun.Cesaret bulmak için Yoga tekniklerini hergün uygulayın.

Genelde insan hoşlanmadığı şeylerden kurtulmaya çalışır.Birey gerçeklerden kurtulmaya çalışırken gerilir ve rahatsız olur.Bu, güvensizlik hisssine ve korkulara neden olur.Kendini güvende hissetmeyen kişi kendisini toplumdan izole etmeye başlar.

Kendini toplumdan izole etmeye çalışan kişi çevresinde engeller yaratır ve kimseyle iletişim kurmaz.Bu tür davranışlar özgüven eksikliğine neden olur.Sonuç olarak korkular ve rahatsızlıklar ortaya çıkar.

Samadhi Sınırları Aşmak Kitabı 10.Bölüm
Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.